КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На 14 ноември 2018 година, во рамките на активностите по повод Патрониот празник на училиштето, се реализираше крводарителска акција за професорите и учениците на Гимназијата.

{besps}stories/ucebna2018_2019/krvodaritelska1/sliki{/besps}

 

Својата скапоцена течност ја даруваа 37 ученици, од кои поголемиот дел беа ученици од четврта година, но голем интерес покажаа и учениците од трета година. Се надеваме дека хуманоста секогаш ќе има приоритет во нашето училиште.

Одговорни професори: Петре Петрушевски, Елизабета Николовска

—————————————————— 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den