Крводарителска акција

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Крводарителска акција

Општинската организација на Црвениот крст од Велес, на 7 декемри 2022 г. организираше крводарителска акција во нашето училиште во просториите на библиотеката. Нашите ученици и дел од колегите, на хуман начин дадоа скромен придонес дарувајќи крв за оние на кои ќе им биде потребна.

Благодарност до сите учесници во оваа акција.

Одговорeн професор:

Елизабета Николовска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den