Ликовна работилница за мозаик

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Ликовна работилница за мозаик

По повод патрониот празник на ССОУ „Коле Неделковски“, беше одржана работилница за изработка на мозаик – слободна тема. На работилницата учествуваа средните и основните училишта од градот – ООУ „Блаже Конески“, СОУ „Јовче Тесличков“, ООУ „Благој Ќирков“, ССОУ „Коле Неделковски“ и СОУ „Гимназија Кочо Рацин“.

{besps}stories/ucebna2015_2016/likovna_rabotilnica_mozaik/sliki{/besps}

 

Во состав на тимот од нашето училиште беа учениците: Александра Аврамова и Елена Стумбова од I-3 клас, Кристина Басаровска и Драгана Ѓокиќ од I-2 клас и Ева Димитриева од I-5 клас, под менторство на професорот по ликовна уметност Трајче Михајлов.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den