Литературен конкурс

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Литературен конкурс

На литературниот конкурс распишан по повод Патрониот празник на ССОУ „Коле Неделковски“ учествуваа ученици од нашата Гимназија. Тема на конкурсот беше „Вложувај во себе и радувај се на туѓата среќа“.Учениците пишуваа во две категории: поезија и проза.

{besps}stories/ucebna2016_2017/lit_konk/sliki{/besps}

 

Наградени се учениците:

Симона Борова од III-3 клас, прва награда-категорија проза

Ментор:Александра Стојановска

Јанче Коцев IV-3 клас, прва награда-категорија проза

Ментор:Магдалена Сарагинова

Цветанка Ацева IV-6 клас,трета награда -категорија проза

Ментор:Александра Стојановска

Драгана Кичукова IV -3 клас, трета награда-категорија поезија

Ментор:Магдалена Сарагинова

Кире Ацевски од II-3 клас, трета награда-категорија поезија

Ментор:Весна Павлова

Честитки за постигнатиот успех на нашите ученици!

Одговорен наставник:

Александра Стојановска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den