ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА: „УМЕТНОСТА МОРА ДА БИДЕ ВЕРНА НА СЕБЕСИ, ТАА НЕ Е НИЧИЈА СЛУГИНКА“

Ученичката Пале Ѓорѓиева од четврта година, под менторство на професор Љубица Темелковска, освои трета награда на државно ниво на литературен конкурс по француски јазик за најдобра творба во поезија и проза на темa: „Уметноста мора да биде верна на себеси, таа не е ничија слугинкa!“ организиран од страна на Филолошки факултет „Гоце Делчев“ – Штип.

{besps}stories/ucebna2018_2019/umetnosta/sliki{/besps}

 

Искрено и посакуваме понатамошни успеси на секое животно поле.

Ментор:

Љубица Темелковска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den