Литературен конкурс

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Литературен конкурс

На литературниот конкурс распишан по повод Патрониот празник на ССОУ „Коле Неделковски“ учествуваа ученици од нашата Гимназија: Александра Мечкаровска, Симона Борова, Кире Ацевски и Матеа Горевска. Темата на конкурсот беше „Пеш по светот“ , а учениците пишуваа во две категории поезија и проза.

{besps}stories/ucebna2015_2016/literaturen_konkurs_uzus/sliki{/besps}

 

Нагредени се учениците Симона Борова од II-3 клас, прва награда, категорија проза и Кире Ацевски од I-3 клас, трета награда.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den