ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ДЕЛЧЕВ“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС НА ТЕМА „ПРЕД СПОМЕНИКОТ НА ДЕЛЧЕВ“

По повод распишаниот литературен конкурс на тема: „Пред споменикот на Делчев“, Локалната библиотека „Гоце Делчев“, Велес ги награди нашите ученици:

1. Никола Трендафилов од IV-4 клас ја освои ПРВАТА НАГРАДА, ментор: Александра Стојановска;

2. Стефанија Јакимовска од III-5 клас ја освои ВТОРАТА НАГРАДА, ментор: Магдалена Сарагинова;

3. Стефани Стојчева од I-4 клас ја освои ТРЕТАТА НАГРАДА, ментор: Магдалена Сарагинова.

 

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den