ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ЛИТЕРАТУРЕН КОНКУРС ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК

СООУ „Димитрија Чуповски“ – Велес, по повод патрониот празник распиша конкурсот за есеј по англиски јазик на тема: „Сите сме различни, но сепак исти“. Нашата ученичка Тамара Трајановска од 2-5 клас го освои првото место, а ученичките: Талија Ѓорѓиева и Ленче Ѓорѓиова добија сертификат за учество.

{besps}stories/ucebna2018_2019/ang_konkurs/sliki{/besps}

 

Сертификат за освоеното прво место доби и професорката Мимоза Костоска, ментор на наградените ученички.

Одговорeн професор, Мимоза Костоска

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den