Нашиот професор Славчо Давитковски избран за претседател

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 30 јануари 2024 година, во Струмица се одржа Изборното собрание на Сојузот на училишен спорт на Источен регион. За претседател на Сојузот на училишен спорт на Источен регион повторно беше реизбран досегашниот претседател, Славчо Давитковски, професор по Спорт и спортски активности во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“.  Исто така, тој е и потпретседател на Федерацијата на училишен спорт на Македонија. Упатуваме искрени честитки, успешна работа и постигнување на уште поголеми спортски успеси.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den