Натпревар по биологија

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Натпревар по биологија

На натпреварот учествуваа педесет ученици од кои триесет од нашата Гимназија од прва до четврта година.

Резултатите што ги постигнаа учениците им овозможија учество на регоналниот натпревар по биологија кој ќе се одржи во наредниот период.

{besps}stories/ucebna2016_2017/natp_biologija/sliki{/besps}

 

Учениците од прва година ги постигнаа следниве резултати:

Прво место – Сандра Јовановска

Второ мсто – Марија Николова

Трето место – Елена Кузева

Второто место му припадна на ученикот Михаил Донев од втора година, а првото на ученичката Даниела Василеска од трета година.

Честитки за учениците и се надеваме за уште подобри резултати на регионалниот натпревар.

Одговорeн професор:

Елизабета Николовска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: