НАТПРЕВАР ПО ФИЛОЗОФИЈА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

НАТПРЕВАР ПО ФИЛОЗОФИЈА

На 28 февруари 2019 година, во организација на Филозофското друштво на Македонија, Комисија на професори при ФДМ по групата филозофски предмети во средното образование, се одржа натпревар по филозофија на општинско ниво во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес со ученици од IV година

1

 

Регионалниот натпревар по филозофија ќе се одржи на 22 – 23 март, додека Државниот натпревар е на 6 април 2019 година на Филозофскиот факултет во Скопје.

1

 

Им поскуваме голем успех на нашите гимназијалци.

Одговорни професори:

д-р Бошко Караџов

м-р Пале Трпкова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: