Никогаш не престанувајте да сонувате!

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Никогаш не престанувајте да сонувате!

На литературниот конкурс распишан по повод Патрониот празник на училиштето ООУ„Стојан Бурчевски Буридан”-Иванковци , земаа учество и ученици од нашето училиште.Наслов на конкурсот беше „Никогаш не престанувајте да сонувате”поделен во две категории за ученици од основно и средно образование.

{besps}stories/ucebna2016_2017/sonuvate/sliki{/besps}

 

Во категорија за Средни училишта ученичката Симона Борова од III-3 клас освои трета награда под менторство на професор Александра Стојановска.

Одговорeн професор:Александра Стојановска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den