Обука за кариерно советување на лица со попреченост

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Обука за кариерно советување на лица со попреченост

Во организација на Фондацијата за образование и културни иницијативи „Чекор по чекор“ – Македонија, во рамките на Проектот „Инклузивни партнерства во заедницата“, во периодот од 20 до 23 февруари 2019 година, се одржа Обука „Кариерно советување за лица со попреченист“.

1

 

На обуката присуствуваа Ленче Перчинковска, дефектолог и Анита Смилевска, психолог во Гимназијата, каде се стекнаа со вештини и знаења од областа на кариерното советување за лица со попреченост, кои ќе им помогнат при професионалното насочување на учениците со посебни образовни потреби.

 

 

Ленче Перчинковска, Анита Смилевска

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den