ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

На 23 февруари 2019 година, се одржа Општинскиот напревар по биологија за учебната 2018/2019 година, во просториите на ССОУ ,,Димитрија Чуповски“ – Велес.

1

Учениците од нашата гимназија ги освоија следниве резултати:

I критериум, втора награда за Eва Стојанова и Софија Димова – прва година.

II критериум, трета награда за Лилјана Ристова – прва година.

II критериум, трета награда за Кристина Ивановска и Паола Кадиева – втора година.

II критериум, трета награда за Ивона Андреевска и Андријана Стумбова – трета година.

1

Другите ученици се здобија со пофалници и доволен број поени за учество на Регионалениот натпревар на кој сме домаќини. Честитки за нашите ученици.

Одговорeн професор:

Елизабета Николовска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den