ОТВОРЕН ЧАС ПО РУСКИ ЈАЗИК

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ОТВОРЕН ЧАС ПО РУСКИ ЈАЗИК

На 13.03.2019 година во нашето училиште СОУ, Гимназија Кочо Рацин “- Велес, професорите од Филолошкиот факултет, Блаже Коневски со помош на Амбасадата на Руската Федерација и агенцијата Россотрудничество, одржаа отворен час по руски јазик. Благодарност до сите организатори и учесници на прекрасниот, несекојдневен настан кој ги восхити нашите ученици!.

{besps}stories/ucebna2018_2019/ruski_otvoren/sliki{/besps}

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den