Покана

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Покана

За доставување на понуди за изведување на ученички екскурзии во прва, втора и трета година во учебната 2019-2020 година за учениците од СОУ ,, Гимназија Кочо Рацин ” – Велес.

Детални информации на следниот линк

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den