Покана За доставување на понуди за изведување на ученички екскурзии во прва,втора и трета година за учениците од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“-Велес

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Покана За доставување на понуди за изведување на ученички екскурзии во прва,втора и трета година за учениците од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“-Велес

Подетални информации на следниот линк :
Понуди за екскурзии

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den