Покана

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

naslovna

Средното Општинско Училиште Гимназија “Кочо Рацин” – Велес има чест да Ве покани на инфо-ден за презентација на своите активности и проекти во програмата Еразмус+ …

Покана

Средното Општинско Училиште Гимназија “Кочо Рацин” – Велес има чест да Ве покани на инфо-ден за презентација на своите активности и проекти во програмата Еразмус+.

1

 

Настанот ќе се одржи на 21 Февруари (Среда) во салата на Општина Велес со почеток од 12.00 часот.

Во рамки на инфо-денот Гимназијата ќе ги презентира успешно спроведените проекти во програмата Еразмус+. Пред присутните ќе биде претставен Прирачникот за методот математички лвиринт. Настанот е од отворен карактер.

Датум: 21 Февруари 2018 година

 

Време: 12.00 часот

 

Локација: Сала на Општина Велес

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den