Посета на Планетариум

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Посета на Планетариум

На ден 7.2.2018 година, професорите по географија и физика овозможија учениците од втора година про СОУ Гимназија Кочо Рацин – Велес, да го посетат планетариумот во Скопје, каде истите се стекнаа со нови познавања поврзани со најстарата наука, астрономијата.

{besps}stories/ucebna2017_2018/planet/sliki{/besps}

 

 

Се надеваме дека ваков тип на образовни и едукативни посети ќе овозможи издигнување на науката на едно повисоко скалило во иднина.

 

 

Одговорни професори: Славица Спасовска, Ангелина Додов

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den