Покана за дoставување на понуди за ученички екскурзии

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Покана за доставување на понуди за изведување на ученички екскурзии во прва, втора и трета година за учениците од СОУ ,,Гимназија Кочо Рацин” – Велес

Покана за дoставување на понуди

Програма за еднодневна научно-наставна и забавно-рекреативна екскурзија за учениците од прва година

Дводневна научно-наставна и забавно-рекреативна екскурзија за учениците од втора година

Шестдневна научно-наставна и забавно-рекреативна екскурзија за учениците од трета година

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den