Презентација

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Презентација на корективно компезеторни вежби со реквизити

Во рамките на програмата по наставниот предмет Спорт и спортски активности, професорите ги запознааа учениците со реквизитите и вежбите за отстранување на деформитети и правилно држење на телото кај младите.

{besps}stories/ucebna2014_2015/prezentacija_vezbi_rekviziti/sliki{/besps}

Презентацијата на реквизитите во соработка со поканетите гости од Medicus help, се одржа во спортската сала на Гимназијата на 10 февруари 2015 година.

За демонстрација на вежбите беа ангажирани шест ученички, во присуство на сто и педесет ученици. Тие дознаа за начинот на употреба на реквизитите и користа кои ја добиваат преку нивната употреба.

Организатори:

Актив по Спорт и спортски активности

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den