Презентација

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Презентација од американскиот волонтер Крис Куинтос

На 21.10.2015 година се одржа презентација од американскиот волонтер Крис Куинтос од Универзитетот во Чикаго од САД. Присуствуваа голем број на ученици особено од трета и четврта година, кои го изразија својот интерес за уписите и начинот на студирање на овој универзитет.

slika

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den