проект Споделено наследство

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

проект „Споделено наследство“

Во рамките на проектот „Споделено наследство“, реализиран помеѓу Општина Велес и Општина Шербур, Октавиљ регион Долна Нормандија, Р. Франција се реализира неговата втора фаза: изградба на дворецот „Равале“.

 slika

Учениците од нашата Гимназија имаа задача да соберат материјал за рециклирање, наменет за изградба на дворецот. За таа цел се собраа 120 пластични шишиња и туби кои беа предадени во расадникот на ЈКП „Дервен“ во Велес.

Одговорен професор:

Љубица Темелковска

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den