Проектна активност по француски јазик

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Проектна активност по француски јазик

.

{besps}stories/ucebna2017_2018/proektnafr/sliki{/besps}

 

Во пресрет на новогодишните празници,учениците од проектната активност по француски јазик, со голема љубов и креативност изготвија новогодишни и божиќни честитки и истите ги поделија на деветооделенците од основните училишта,посакувајќи им искрени желби за среќна и успешна Нова година.

 

 

 

Одговорeн професор:Билјана Миланова

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den