Прва и втора награда по англиски јазик

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Прва и втора награда по англиски јазик

Нa распишаниот конкурс по повод патрониот празник на О.У. – Стојан Бурчевски Буридан од Иванковци,на тема – “Never Stop Dreaming” учениците од нашата гимназија земаа навистина активно учество, особено учениците по англиски јазик од прва година под менторство на професорката Мимоза Костовска.

{besps}stories/ucebna2016_2017/natp_angliski/sliki{/besps}

 

Прва награда освои ученичката Марија Бошковска од I-1 клас.

Втора награда освои ученичката Емили Кошулчева исто така од I-1 клас.

Голема благодарност до нашите ученици истакна директорката на училиштето за особено покажаниот голем интерес за пишување.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den