Регионален натпревар по филозофија

1
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Регионален натпревар по филозофија

На 18 февруари 2023 година, Гимназијата беше домаќин на Регионалниот натпревар по филозофија во организација на Филозофското друштво на Македонија.

Претставник на нашето училиште во ова натпреварување беше ученичката Надица Марковска од IV-5 клас.

 

1

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den