Резултати од одбрана и презентација на матурска проектна задача

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Резултати од одбрана и презентација на матурска проектна задача

Во согласност со Насоките за постапување бр. 08-4147 од 25.03.2020 година и Уредбата со законска сила за примена на Законот за средното образование за време на вонредна состојба („Службен весник на Република Северна Македонија“ број 76/2020 година), Наставничкиот совет на СОУ “Гимназија Кочо Рацин” Велес на 16.04.2020година ги утврди Резултатите од одбрана и презентација на матурска проектна задача преку далечинско учење.

Резултати

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den