Списоци на примени ученици во прва година по класови

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Списоци на примени ученици во прва година по класови

Примените ученици во прва година за учебната 2020/2021 се распоредени во пет паралелки на македонски наставен јазик и една паралелка на албански наставен јазик.

Список на 1-1 клас

Список на 1-2 клас

Список на 1-3 клас

Список на 1-4 клас

Список на 1-5 клас

Список на 1-6А клас

Ви посакуваме многу успех и весели средношколски денови!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den