Трето место за Бојан Вучевски на натпревар по Информатика

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Трето место за Бојан Вучевски на натпревар по Информатика

Ученикот Бојан Вучевски од II-2 клас при СОУ„Гимназија Кочо Рацин“со освојувањето на трето место на регионалниот натпревар по Информатика ,се здоби со покана за учество на државен натпревар по Информатика на Република Македонија.
На 01.04.2017 година беше одржан XXVIII државен натпревар по Информатика.Во силна конкуренција ученикот освои III место во категорија ученици од II година ,а пофалница во рамките на стотина ученици од Република Македонија.Честитки за Бојан.

{besps}stories/ucebna2016_2017/natp_informatika/sliki{/besps}

 

Одговорeн професор:Гордана Саздова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den