Video link to Wichita-Kansas

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

VIDEO-LINK to Wichita-Kansas-USA

Video link to Wichita-Kansas-USA with students from Northeast -Magnet High School and the class of Mrs.Witt

We made a successful link and our students had an opportunity to talk and ask questions of both interests.

April ,28. 2016 -High School ,Gimnazia Kocho Racin -Veles-Macedonia/ Europe

{besps}stories/ucebna2015_2016/video_link_wichita/sliki{/besps}

 

Воспоставен видео линк со Вичита од Канзас-САД со училиштето -Magnet High School, и класот на Проф. ВИТ.Шерил.

Учениците имаа можност да комуницираат и разменат мислења од обостран интерес.

28.Април 2016 година Велес, Македонија

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den