Зголемување на капацитетот на наставниците кои се задолжени за работа со училишните заедници

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

naslovna

Во рамките на активностите на Фондацијата Конрад Аденауер и Здружението “Лидери за едукација, активизам и развој”…

Зголемување на капацитетот на наставниците кои се задолжени за работа со училишните заедници

Во рамките на акивностите на Фондацијата Конрад Аденауер и Здружението “Лидери за едукација, активизам и развој” (LEAD)

1

 

за зајакнување на ученичкото учество во процесите на донесување одлуки во средните училишта, беше организирана дводневна обука во Кавадарци на 15 и 16 октомври 2018 за зголемување на капацитетот на наставниците кои се задолжени за работа со училишните заедници.

 

На истата учествуваше и одговорниот наставник за работа со училишната заедница на Гимназијата, доц. д-р Бошко Караџов.

 

 

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den