Настава во природа

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Се впуштивме во природата!

Часовите по биологија секогаш се најинтересни кога учениците на практичен начин ја продлабочуваат врската со живиот свет.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den