Натпревар во играта пинг – понг

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Учениците од Гимназијата под менторство на професорите по Спорт и спортски активности,  го одбележаа Светскиот ден на спортот преку натпревар  во играта пинг – понг.

На натпреварот ученикот Димитар Николов од 1-1 клас го освои  првото место, ученикот Матеј Ѓорѓиев од 2-2 клас, второто место и ученикот Огнен Костовски од 1-3 клас, третото место., Честитки за најдобрите ученици! Им посакуваме уште многу спортски успеси во иднина.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den