Натпревари во футсал машки и женски

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На 27.10.2023 година во спортската сала „Гемиџии“ се одиграа натпревари во футсал машки и женски од средните училишта во градот.Во одлична натпреварувачка атмосфера, средношколците одиграа возбудливи спортски натпревари.Во финалниот натпревар помеѓу СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ и ССОУ „Димитрија Чуповски“, победник е женската футсал екипа, а во финалниот натпревар меѓу СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ и ССОУ „Коле Неделковски“ машката футсал екипа го освои второто место.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den