Државен натпревар по биологија

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Државен натпревар по биологија

На Државниот натпревар по биологија кој се одржа на 9 мај во просториите на ПМФ – Скопје учествуваа ученици од прва и втора година од нашето училиште. Со овоено второ место се истакна ученичката Даниела Василеска од прва година под менторство на проф.Елизабета Николовска.

 bet slikai

Ученичките Ивана Цветкова , Ана Трајчева и Памела Дебарлиева од прва година под менторство на проф. Елизабета Николовска и ученикот Андреј Кодовски од втора година под менторство на проф. Евгени Ѓуров, по бројот на освоени бодови, добија пофалници за учество на натпреварот. Упатуваме честитки до сите ученици – учесници на овој натпревар.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den