ЕЛИМИНАЦИОНЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ВТОРА ГОДИНА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ЕЛИМИНАЦИОНЕН НАТПРЕВАР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ЗА УЧЕНИЦИТЕ ОД ВТОРА ГОДИНА

На 7 февруари 2019 година во нашата Гимназија се одржа елиминационен натпревар по англиски јазик за избор на учесници на Регионалниот натпревар.

1

 

На натпреварот учествуваа ученици од втора година кои редовно го изучуваат англискиот јазик континуирано шест години, без престој во земји каде што се зборува истиот. Од вкупно 15 кандидати, оние со најголем број поени, ќе се натпреваруваат на Регионалниот натпревар.

 

 Одговорни професори: Христина Леова и Мимоза Костоска

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den