НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

НАТПРЕВАР ПО ИНФОРМАТИКА

На 23 март 2019 година, на факултетот ФИНКИ – Скопје, беше одржан XXX Државен натпревар по информатика за средно образование.

{besps}stories/ucebna2018_2019/informatika_drz/sliki{/besps}

 

На овој натпревар од СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, учествувуваше ученикот Бојан Вучевски, кој освои III масто и доби стипендија во вредност од 800 евра.

 

Му честитаме на Бојан и му посакуваме успех во понатамошното школување.

 

 

 

Одговорeн професор, Гордана Саздова

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den