Општинскиот натпревар по Биологија

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На општинскиот натпревар по Биологија, кој се одржа онлајн, на 26 јануари, 2024
година, Гимназијалците ги постигнаа следниве резултати:Кристијан Мартинов од 2-3
клас, прва награда, Јаков Ѓоргоски од 1-1 клас, втора награда, Ане Најдовски од 3-4
клас, втора награда, Јана Пљокова од 2-1 клас, трета награда.
Учениците: Иван Трендафилов и Бојана Најдовска од прва година и Ина Joвановска,
Филип Aндоновски, Ива Ракиџиева, Кристијан Tрајковски, Андреј Божиновски и Марија
Костова од втора година, продолжуваат на регионалниот натпревар.Учениците се
подготвуваа под менторство на професорките по Биологија, Елизабета Николовска и
Силвана Печкова.Честитки за постигнатите резултати и успех на понатамошните
натпревари.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den