Пријателски ракометен натпревар

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Пријателски ракометен натпревар во чест на Патрониот празник

Во чест на Патрониот празник на нашето училиште, ракометната екипа на СОУ Гимназија „Кочо Рацин“ беше домаќин на ракометната екипа на СОУ Гимназија „Кирил и Методиј“ од Неготино.

{besps}stories/ucebna2015_2016/natprevar_patron/sliki{/besps}

 

Натпреварот се одигра во мирна и пријателска атмосфереа, на кој нашиот тим постигна победа со резултат 23:21. Учениците покрај тоа што стекнаа натпреварувачко искуство, се здобија и со нови пријателства и желба за повторно натпреварување.

Стручен актив по Спорт и спортски активности

Ментор: Проф.Зоран Кочов

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: