РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР ПО БИОЛОГИЈА

На 23 март 2019 година, се одржа Регионалниот напревар по Биологија, во СОУ „Гимназија Кочо Рацин“.

{besps}stories/ucebna2018_2019/НАТПРЕВАРПОБИОЛОГИЈА/sliki{/besps}

 

Учениците од нашата Гимназија ги освоија следниве резултати:

Софија Димова освои прва награда, Никола Трендафилов и Лилјана Ристова освоија трета награда за прва година.

Паола Кадиева освои втора награда, а Кристина Ивановска трета награда за втора година.

Андријана Стумбова освои втора награда, а Елена Кузева трета награда за трета година.

Останатите ученици се здобија со пофалници за натпреварот. Честитки за нашите ученици и им посакуваме успех на Државниот натпревар што ќе се одржи на 11 мај 2019 година на ПМФ.

Одговорни професори: Елизабета Николовска, Силвана Печкова

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den