Регионалниот натпревар по Географија

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На регионалниот натпревар по Географија за гимназиско образование, одржан на 1 март, 2024 година, учениците ги постигнаа следниве резултати: Теодора Панова, 87 поени и Лилјана Андовска, 70 поени, ученици од прва година. Втора година: Андреј Божиновски, 87 поени и Памела Миланова, 80 поени.Од трета година учествуваше ученикот Ане Најдовски со освоени 89 поени.Учениците се подготвуваа под менторство на професорката по Географија, Славица Спасевска.Честитки до сите ученици.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den