Успешните спортисти се повторно дел од Гимназијата

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Успешните спортисти се повторно дел од Гимназијата. Учениците: Марија Спасеска,
Александaр Џамбазов и Стефан Анастасов, на државните натпревари во Кикс Бокс (Лоу кик),
освоија две први места и златни медали и трето место и бронзен медал. Браво гимназијалци,
придолжете со успеси, ние сме горди на вас.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den