ВТОРО МЕСТО НА ПРОТИВПОЖАРНИОТ КВИЗ-НАТПРЕВАР

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

ВТОРО МЕСТО НА ПРОТИВПОЖАРНИОТ КВИЗ-НАТПРЕВАР

Во рамките на одбележување на Денот на ослободувањето на град Велес, под покровителство на Општина Велес, на 8 ноември 2018 година, се одржа 36. Општински противпожарен квиз-натпревар од областа на противпожарната заштита. Учество на овој квиз-натпревар земаа сите средни општински училишта.

1

 

Гимназијата ја преставуваше натпреварувачкиот тим во состав: Лилјана Ристова, Филип Трајановиќ и Ивана Кичукова, под менторство на наставник Силвана И. Печкова и го освои второто место. Нашите ученици беа добро подготвени и покажаа одлични познавања од областа на противпожарната заштита. Честитки до нив!

Одговорeн професор, Силвана И. Печкова

 

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den