НАТПРЕВАР WILLKOMMEN

naslovna
Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

НАТПРЕВАР WILLKOMMEN

На 18 мај 2019 година, со почеток во 9.00 часот, во просториите на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес, се одржа за првпат во Македонија Меѓународниот натпревар по странски јазици Willkommen.

Нашето училиште беше домаќин на овој натпревар во кој учество земаа ученици од основните и средните училишта од нашиот град, како и ученици од основните и средните училишта од Куманово и Штип.

{besps}stories/ucebna2018_2019/willkommen/sliki{/besps}

 

Резултатите од натпреварот ќе бидат објавени на 18 јуни 2019 година. Искрено им посакуваме успех на сите учесници.

Координатор,

Љубица Темелковска

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den