ОДБЕЛЕЖАН ПРВИОТ УЧИЛИШЕН ДЕН

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Денес Гимназијата „Кочо Рацин“ ги отвори ширум вратите за првиот училишен ден од учебната 2023/2024 година.
Директорот и Наставничкиот совет при нашето училиште на учениците им посака здравје, среќа, љубов и успех во понатамошното школување, нагласувајќи дека секој од нив има за задача да продолжи до својата цел, гордо, смело, со желба за успех и постигнување на солидни резултати.
Добредојде им посака и на учениците од прва година, задолжувајќи ги да го продолжат своето образование да станат вредни работници, примерни граѓани, добри родители кои ќе остават белег во живеењето и напредокот на нашиот град.
Ученици, среќно во новата 2023/2024 учебна година!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den