Општина Велес го одбележа 8 Март со одржување на дебата на тема „Борба, НЕ кафана“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Оваа година празнувањето на Меѓународниот ден на жената, 8 Март, општина Велес го одбележа
со одржување на дебата на тема „Борба, НЕ кафана“, преку која се потенцираше суштината зошто
овој ден се одбележува еманципацијата на жената во општеството. Во дебатата беа вклучени сите
средни училишта во градот.Од нашето училиште дебатираа учениците: Ана Ѓуровска и Кристијан
Мартинов под менторство на професорката Милка Петровски.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не: