Општинскиот натпревар по математика

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

На општинскиот натпревар по математика кој се одржа на 2 февруари, 2024 година,
учениците од прва до трета година постигнаа солидни резултати.
– Теона Гаштарска, прва година, III награда
– Ања Трајковска, прва година, III награда
– Бојана Мицевска, прва година, III награда
– Малена Настова, прва година, III награда
– Викторија Панзова, втора година, I награда
– Елена Коцева, втора награда, II година
– Бојана Спасовска, втора година, III награда
– Тодор Пљаков, втора година, III награда
– Матеј Ѓорѓиев, втора година, II награда
– Аександра Челев, втора година, III награда
– Андреј Солев, втора година, III награда
– Димитар Трајчевски, трета година, II награда
– Андреј Димоски, трета година, III награда
– Лилјана Филипова, трета година, III награда
Честитки за постигнатите резултати на учениците!

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den