Oсвоено трето место во учество на активноста „Имам став“

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

По повод освоеното трето место во учество на активноста „Имам став“
организирана од страна на  Парламентарниот институт на Собранието,
учениците членови на дебатниот клуб „Гимназиски дебатен клуб 1857“
присуствуваа на средба кај директорот.
Со зборови на поддршка и гордост, директорот упати честитки за постигнатиот
успех на учениците  и ги охрабри да продолжат и понатаму да го афирмираат
нашето училиште преку низа активности.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den