Почеток на учебната 2023/2024 година

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email
Драги ученици, почитувани родители,
ве известуваме дека 🏫учебната 2023/2024 година започнува на 🗓️1.09.2023 година (петок) со почеток во ⏰7.15 часот.
Приемот на учениците од прва година од страна на класните раководители ќе биде во училишниот двор во ⏰7:15 часот.
На сите ученици им посакуваме 🍀среќен почеток, многу здравје, успех во средношколското образование, носење на вистински и мудри одлуки за својата иднина.
https://fb.watch/nkSbEx_aGY/

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den