ПОКАНА

Facebook
Telegram
WhatsApp
Email

Почитувани,
По повод Патрониот празник на СОУ „Гимназија Кочо Рацин“ – Велес
ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме да присуствувате на
планираните активности. Во прилог Ви ја доставуваме електронската покана и
агендата со истите.

Оставете коментар :

Мисија и Визија

Атрактивно, отворено, престижно училиште, предводник на современите образовни процеси, училиште кое на креативен начин ги поврзува стремежите на младите со науката, културата и спортот

Слични објави

Следете не:

Otvoren_den